Bagt kylling i salt skinke med franske ærter og ovnbagte kartoffeltern

Bagt kylling i salt skinke med franske ærter og ovnbagte kartoffeltern

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 11 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 505 kcal
  • Fedtenergi 20 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Tænd ovnen på 200 grader. 

  • 2

    Skyl, tør og nip persille. 

  • 3

    Skrub kartoflerne og skær dem i kvarte, vend kartoflerne i en spiseskefuld rapsolie, salt, peber og halvdelen af persille. 

  • 4

    Læg kartoflerne i en bradepande med bagepapir og stil dem i ovnen i 35 minutter. 

  • 5

    Pak kyllingen ind i skinken og læg den i et ovnfast fad, bag dem med i ovnen i 25 minutter. 

  • 6

    Kom ærterne i en gryde, dryp med lidt rapsolie, drys med lidt salt, hæld kogende vand over, kog op, kom perleløg i, og hæld vandet fra. 

  • 7

    Anretning

    Anret kyllingen med ærter, løg og persille og med ovnkartoflerne ned siden af.

  • {{recipeDoneText}} Bagt kylling i salt skinke med franske ærter og ovnbagte kartoffeltern

Opskriften er udviklet af