Bagt kulmule med oliven og citroncreme

Sådan gør du

  • 1

    Citroncreme

    Riv og pres citronen, vend citronskal og saft i cremefraichen. Smag til med salt og peber.  
  • 2

    Kartofler

    Spid de kogte kartofler med en kvist rosmarin. Steg dem gyldne på en pande i olivenolie og hvidløg, krydr med salt og peber.  
  • 3

    Spinatsalat

    Skyl babyspinaten, dup den tør. Skær rødløg i tynde skiver. Mix babyspinaten med lidt olivenolie, salt, peber, citronsaft og de tynde skiver skalotteløg.
  • 4

    Kulmule

    Skær fisken i 4 stykker og læg dem med skindet nedad på en bageplade med bagepapir.
  • 5 Vend grofthakkede oliven med 1 spsk olivenolie, salt og peber, fordel på toppen af fisken og drys til sidst med pankorasp.  
  • 6

    Servering

    Servér med rosmarin kartofler, babyspinat og citroncreme.
  • 7 Bag fisken i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.  
  • {{recipeDoneText}} Bagt kulmule med oliven og citroncreme

Tip

Anden egnet fisk: torsk, kuller og hvilling.

Opskriften er udviklet af