Bagt kulmule med græske kartofler
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Græske citronkartofler:
  • 2 Tænd ovnen på 250 grader.
  • 3 Skur eller skrab kartoflerne, halvér dem, og læg dem i et stort ildfast fad.
  • 4 Pres saften ud af halvdelen af citronen. Skær den anden halvdel i tern.
  • 5 Hak hvidløget, og skær peberrugterne i grove stykker.
  • 6 Bland citrontern, citronsaft, peberfrugter, hvidløg, timian, olivenolie, oliven, salt og peber grundigt sammen med kartoflerne i fadet, og bag i 30 min.
  • 7

    Tzatziki

    Riv agurken groft, og pres saften let ud af agurken med hænderne.
  • 8 Rør agurk og presset hvidløg i yoghurten, og smag til med salt og peber.
  • 9

    Fisk

    Skær tomaterne i skiver, og læg dem taglagt i et ildfast fad smurt med lidt olivenolie.
  • 10 Skær kulmulen i stykker på ca. 4x4 cm, og læg dem oven på tomaterne. Dryp fisken med lidt olivenolie, krydr med salt og peber, og drys med tørret oregano eller rosmarin.
  • 11 Bag fisk og tomater 8-10 min. i ovnen sammen med kartoflerne.
  • 12 Servér fisken med græske citronkartofler, tzatziki og godt brød.
  • Så er det spisetid! Bagt kulmule med græske kartofler

Tip

I stedet for kulmule kan du anvende brosme, torsk, kuller, sej, rødfisk eller lange.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier