Bagt kulmule med græske kartofler

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 250 grader.
  • 2 Skur eller skrab kartoflerne, halvér dem, og læg dem i et ildfast fad.
  • 3 Pres saften ud af citronen og skær den anden halvdel i kvarte.
  • 4 Hak hvidløget og skær peberfrugten i grove stykker.
  • 5 Bland citronstykker, citronsaft, peberfrugt, hvidløg, timian, olivenolie, oliven, salt og peber grundigt sammen med kartoflerne i fadet og bag i 30 min.   
  • 6 Riv agurken groft, og pres saften let ud af agurken med hænderne. Rør agurk og presset hvidløg i yoghurten og smag til med salt og peber.  
  • 7 Skær tomaterne i skiver og læg dem taglagt i et ildfast fad smurt med lidt olivenolie.
  • 8 Skær kulmulen i stykker på ca. 4 x 4 cm, og læg dem oven på tomaterne. 
  • 9 Dryp fisken med lidt olivenolie, krydr med salt og peber og drys med tørret oregano eller rosmarin.
  • 10 Bag fisk og tomater 8 – 10 min. i ovnen sammen med kartoflerne.
  • 11 Server fisken med græske citronkartofler, tzatziki og godt brød/flutes.
  • {{recipeDoneText}} Bagt kulmule med græske kartofler

Opskriften er udviklet af