Bagt kartoffel med rejedressing

Bagt kartoffel med rejedressing

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skrub kartoflerne godt med en grøntsagsbørste.
  • 2 Snit et kors midt i skrællen på hver kartoffel, og læg dem på en bageplade.
  • 3 Bag kartoflerne 1-1½ time ved 200 grader. Check om kartoflerne er færdige ved at stikke midt i kartoflen med en spids kniv. Hvis kartoflen slipper kniven, er den færdig.
  • 4 Hak hvidløget fint, og bland det med syrnet fløde, ylette, letmælksyoghurt eller lign. Tilsæt paprika og ketchup. Smag til med salt og peber.
  • 5 Lad rejerne dryppe af i en sigte, og vend dem i dressingen.
  • 6 Servér de bagte kartofler med rejedressingen og en stor skål blandet salat.
  • {{recipeDoneText}} Bagt kartoffel med rejedressing

Tip

Kartoflerne kan bages hurtigt i mikrobølgeovnen. Bag kartoflerne ved højeste effekt, og beregn 5 min. pr. kartoffel, dvs. at hvis du bager 4 kartofler på én gang, skal de bage i alt 20 min.

Opskriften er udviklet af