Bagt grød med banan og peanutbutter

Giv din morgenmad et nyt twist ved at bage din grød i ovnen, istedet for at komme den i gryden. Resultatet er sprødt på ydersiden og saftigt i midten, og tilsætter man banan og peanutbutter inden fadene sættes i ovnen, smager det ekstra fantastisk.

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 175 grader. 
  • 2 Mos en af bananerne med en gaffel. Pisk bananmosen sammen med æg, og rør derefter havregryn, mælk, salt og bagepulver i skålen. 
  • 3 Smør to ildfaste forme med kokosolie eller smør, og fordel derefter grøden heri. Placér 1 spsk. peanutbutter i midten af grøden i hver form. Skær den anden banan i skiver, og fordel dem i overfladen af grøden. 
  • 4 Sæt nu formene i ovnen i 20-30 minutter, indtil de er gyldne og sprøde i overfladen. Lad dem køle en smule af, og servér.
  • {{recipeDoneText}} Bagt grød med banan og peanutbutter

Opskriften er udviklet af