Når gulerødderne bages i ovnen, er smagen mere koncentreret og karakteristisk, end hvis de blev kogt i vand.

Sådan gør du

  • 1 Vask gulerødderne og kom dem op i en lille bradepande.
  • 2 Vend dem med lidt olivenolie og havsalt.
  • 3 Bag dem i en 200° C varm ovn i ca. 30 minutter, eller indtil de er møre, men ikke overbagte.
  • 4 Afkøl.
  • 5 Skræl gulerødderne med en lille kniv og mos dem groft med en gaffel.
  • 6 Pensl fladbrød med lidt koldt vand, og kom dem op på en bageplade.
  • 7 Læg most gulerod på, feta og dernæst rødløg.
  • 8 Drys med hele korianderfrø, havsalt og chiliflager.
  • 9 Afslut med at dryppe brødene med olivenolie.
  • 10 Bag fladbrødene i en 200 grader varm ovn, i 6-10 minutter.
  • 11 Eller indtil toppen er gylden og sprød.
  • 12 Vend alle ingredienserne til brøndkarsesalat sammen i en lille skål.
  • 13

    Servering

    Top brødene med brøndkarse-salat og skær dem i 6 stykker. Server straks.
  • {{recipeDoneText}} Bagt fladbrød

Opskriften er udviklet af