Bagels med abrikoser

Sådan gør du

  • 1 Rør gær, vand og sukker sammen og lad det stå 10 min.
  • 2 Skær abrikoserne i tern.
  • 3 Rør abrikoser, salt, blødt smør og æg i.
  • 4 Tilsæt melet og ælt det sammen til en smidig dej.
  • 5

    Lad dejen hæve ca. 1 1/2 time et lunt sted med et klæde over.

  • 6

    Slå dejen ned og lad den hæve op igen ca. 1 1/2 time.

  • 7 Del dejen i 8 stykker.
  • 8

    Form stykkerne til ringe, sammenføjningerne skal sættes grundigt sammen, ellers vil de gå fra hinanden. Bring noget vand i kog i en gryde.

  • 9 Dyp ringene heri ca. 2 min.
  • 10 Tag dem forsigtig op, fx med en hulske og læg ringene på bagepapir på en bageplade.
  • 11 Bag dem færdige ca. 15 min. ved 200º på midterste ovnribbe.
  • 12

    Fyld:

    Flødeost, evt. light, smøres på de flækkede bagels, herpå lægges sprøde salatblade og kogt eller stegt kyllingekød.

  • 13 Tern af peberfrugt eller agurk kommes over samt evt. dildkviste.
  • {{recipeDoneText}} Bagels med abrikoser

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter