Bækørreder bagt i folie

Bækørreder bagt i folie

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 225 grader
  • 2 Skyl fiskene grundigt, og dup dem tørre med køkkenrulle.
  • 3 Skær brødet i små stykker, og skær tomaterne i små tern.
  • 4 Hak persille, og hak hvidløget fint.
  • 5 Bland brød, tomater, hvidløg, citronskal, pinjekerner og kapers i en skål.
  • 6 Fordel brødfyldet i bugen på de 4 fisk.
  • 7 Læg hver ørred på et stykke folie på ca. 30 cm.
  • 8 Krydr fisken med salt og peber. Fold kanterne af folien op omkring fisken, hæld ½ dl hvidvin ved hver portion, og dryp med 1 tsk olie. Luk folien om fisken som en pakke.
  • 9 Læg pakkerne i en bradepande, og bag dem i 20 min.
  • 10 Servér fisken i pakkerne med nye kartofler, godt brød og en stor skål salat.
  • {{recipeDoneText}} Bækørreder bagt i folie

Opskriften er udviklet af