Baconsvøbt torsk med råsyltede grøntsager

Sådan gør du

  • 1 Skræl gulerødderne, og skær dem i bånd med en kartoffelskræller.
  • 2 Skær peberfrugt i strimler.
  • 3 Kom gulerødder, peberfrugt og sukkerærter i en skål.
  • 4 Kog eddike og sukker sammen i en gryde, og hæld lagen over grøntsagerne.
  • 5 Krydr torskefilterne med salt og peber, og vikl forsigtigt bacon omkring.
  • 6 Varm en slip let-pande, og steg torskefileterne i ca. 3 min på hver side, til baconen er sprød.
  • 7 Servér torsken med råsyltede grøntsager og kogte ris.
  • {{recipeDoneText}} Baconsvøbt torsk med råsyltede grøntsager

Tip

I stedet for torsk kan du anvende mørksej eller kuller.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier