Baconstegt laks med linser og blodgrape

Baconstegt laks med linser og blodgrape

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kom linserne i en gryde, og dæk med rigeligt vand og lidt salt.
  • 2 Kog linserne til de er møre, det tager 20-30 min.
  • 3 Hæld linserne i en sigte, og lad dem dryppe af.
  • 4 Skær skræl og bund af grapefrugterne. Skær grapefrugterne i fileter ved at skære kødet fri mellem de hvide hinder.
  • 5 Vend linserne med olie og balsamico, og smag til med salt og peber.
  • 6 Hak persillen groft, og vend den i linserne sammen med grapefrugtfileterne.
  • 7 Rul 2 skiver bacon om hver laksesteak. Steg dem ved jævn varme på en pande uden fedtstof, til baconen er sprød og gyldenbrun.
  • 8 Anret laksen på linserne, og servér med godt brød og en stor skål grøn salat.
  • {{recipeDoneText}} Baconstegt laks med linser og blodgrape

Tip

I stedet for laks kan du anvende ørred.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier