Avokadotatar med stenbiderrogn

Smuk lille anretning, som vi vil servere som forret eller lille lækker frokostret.

Sådan gør du

  • 1 Flæk avokadoen, og tag kødet ud. Skær i tern. Kom avokadoen i en skål, og vend forsigtigt med citronsaft. 
  • 2 Hak løget fint, og vend med avokado. Smag til med salt og peber.
  • 3 Find en lille kokotteform, en lille kaffekop eller anretterringe frem. 
  • 4 Skyl form eller kop med koldt vand, og kom avokadoblandingen heri. Eller kom anretterringen på en tallerken og fyld i. Tryk let, så tataren samler sig. 
  • 5 Vend nu tataren ud på en tallerken, eller løft anretterringen. Servér med creme fraiche og stenbiderrogn.
  • 6 Servér gerne anretningen med nyristet brød.
  • {{recipeDoneText}} Avokadotatar med stenbiderrogn

Opskriften er udviklet af