Avocado og druesalat med lun gedeost

Sødme til gedeosten er en klassisk kombination, her i form af druer. Server som forret eller let ret med et glas kølig hvidvin.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 225 grader.
  • 2 Skær osten i 6 skiver. Del hver brødskive i to og smør den. Læg osten på brødet og stil på en bradepande.
  • 3 Skær druerne i skiver og tag avocadokødet op med teske.  
  • 4 Bland dressingen og smag til med lidt salt.
  • 5 Gratiner osten indtil den får en anelse farve og begynder at smelte. Begynd at holde øje efter 5 minutter.
  • 6 Kom druer, avocado og lidt rucolasalat på hver tallerken.
  • 7 Dryp dressing over og top med brød og ost.  
  • 8 Kilde: Krydderiet 1, 2007
  • {{recipeDoneText}} Avocado og druesalat med lun gedeost

Opskriften er udviklet af