Australsk Premium Bøffer serveret med fransk ynde.

Sådan gør du

  • 1 Varm en pande op, hæld 1-2 dl. olivenolie og en god klat smør på.
  • 2 Steg hurtigt de fire bøfferne ved mellemvarme, 4-5 minutter på hver side.
  • 3 Kødet må ikke branke (brænde).
  • 4 Krydr med flagesalt og frisk kværnet peber under stegningen.
  • 5 Lad kødet hvile tildækket mens resten tilberedes.
  • 6 Svits spinaten hurtigt med skalotteløg og hvidløg i lidt smør i en tykbundet gryde.
  • 7 Krydr med salt og peber og hold det varmt.
  • 8 Steg brødet på den pande som bøfferne er stegt på i stegefedtet.
  • 9 Tilsæt eventuelt en god klat smør yderligere.
  • 10 Anret spinat og tournedos på det sprøde brød.
  • 11 Dryp med lidt stegesky.
  • 12

    Tilbehør:

    Stegte cherrytomater med gedeost: 1/2 kg cherrytomater, 2 friske fed hvidløg i skiver, 2 kviste timian, 6 spsk god olivenolie, 175 g gedeost, flagesalt og friskkværnet sort peber.
  • 13 Læg tomaterne med stilk i et dybt, ovnfast fad.
  • 14 Drys hvidløg, timian og olivenolie på.
  • 15 Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 230 grader i 15 – 20 minutter, til tomaterne er blevet brune og møre.
  • 16 Øs tomaterne op på det ristede brød, læg gedeost ovenpå og hæld saften fra fadet over.
  • 17 Serveres straks.
  • {{recipeDoneText}} Australsk Premium Bøffer serveret med fransk ynde.

Opskriften er udviklet af