Aubergine- og ostelasagne

Sådan gør du

  • 1 Opvarm ovnen til 200 grader.
  • 2 Vask auberginen, lad skindet blive på og skær den i skiver.
  • 3 Pisk æggehviderne med 2 spsk vand.
  • 4 Bland brødkrumme og timian. Dyb først aubergineskiverne i æggehviderne og bagefter i brødkrummeblandingen.
  • 5 Læg den på en bageplade og bag dem ca. 20 min., indtil de er gyldne og sprøde.
  • 6 Bland tomatsaucen med hakkede, flåede tomater, salt, peber og oregano.
  • 7 Læg tomatblaning, aubergineskiver og mozzarella lagvis i en ildfast fad.
  • 8 Drys parmasan over til sidst og bag lasagnen midt i ovnen ca. 20 min., til overfladen er gylden. Lad den hvile 10 min. inden udskæring.
  • 9 Server lasagnen med agurkesalat.
  • {{recipeDoneText}} Aubergine- og ostelasagne

Opskriften er udviklet af