Aubergine med svinekød

Sådan gør du

  • 1 Skær forårsløg i mindre stykker på skrå.
  • 2 Hak chilierne, gem nogle ringe til pynt.
  • 3 Skær auberginen ud på tværs i 3 lige store stykker.
  • 4 Del igen hvert af stykkerne i 4 stykker.
  • 5 Opvarm olien i en wok.
  • 6 Frituresteg auberginestykkerne til de er lysebrune.
  • 7 Læg dem på fedtsugende papir.
  • 8 Hæld olien fra med undtagelse af 3 spsk.
  • 9 Opvarm på ny olien.
  • 10 Lynsteg sichuanpeberkorn, svinekød, hvidløg, ingefær og farin i 4 minutter.
  • 11 Kom østerssauce, risvin, bouillon og auberginestykker i og lad det hele koge i 2 minutter.
  • 12 Tilbehør: Ris og lynstegte bønner i hoissinsauce.
  • {{recipeDoneText}} Aubergine med svinekød

Opskriften er udviklet af