Aspargessuppe med karrykylling

Sådan gør du

  • 1 Bræk eller skær den træede ende af aspargesene.
  • 2 Skær hovederne fra aspargesene og gem dem.
  • 3 Skær stængerne i mindre stykker.
  • 4 Hak løgene og svits dem kort i smør sammen med aspargesstykkerne i en gryde.
  • 5 Tilsæt vin og bouillon og kog det sammen ca. 20 minutter.
  • 6 Mix suppen jævn i en foodprocessor eller blender sammen med persillen.
  • 7 Pres den herefter gennem en sigte.
  • 8 Varm op igen.
  • 9 Udrør majsstivelsen i fløden og rør det i.
  • 10 Kom hovederne i suppen og kog dem med 3-4 minutter.
  • 11 Smag til med citronsaft, salt og peber.
  • 12 Skær kødet i 1 cm tykke skiver og vend dem i currypaste, olie og peanuts.
  • 13 Stik dem på spyd.
  • 14 Læg spyddene på bagepapir på en bageplade.
  • 15 Krydr med salt.
  • 16 Stil dem i ovnen ved 225 gr. i ca. 20 minutter.
  • 17 Tjek at de er gennemstegt.
  • 18 Server suppen med spyddene og flute til.
  • {{recipeDoneText}} Aspargessuppe med karrykylling

Opskriften er udviklet af