Asparges svøbt i skinke og bearnaise

Asparges svøbt i skinke og bearnaise

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 4 g.
  • Kulhydrater 4 g.
  • Fedt 11 g.
  • Energifor./ pers 390 kcal
  • Fedtenergi 76 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Tænd ovnen på 200 grader. 

  • 2

    Skyl og tør persillen og hak den fint.

  • 3

    Vrik asparges, og der hvor de naturligt knækker, lad dem knække. Kassér rodenden og skær enderne til. 

  • 4

    Gnid dem med olivenolie og pak 4 asparges i hver skive skinke. Læg dem i et fad og stil dem i ovnen i 10 minutter. 

  • 5

    Smelt smørret. Kom æggeblommerne i en gryde. Pisk, pisk og pisk nu konstant, under langsom og svag opvarmning blommerne med eddike til tyk og skummende. 

  • 6

    Tag gryden af blusset og pisk nu med salt og smør, som løber i en tynd, afbrudt stråle. Til saucen er cremet og tyk. Smag til med salt og peber. Mæt saucen med persille. 

  • 7

    Anretning

    Tag asparges med skinke ud og læg bearnaise saucen ved for enden.

  • {{recipeDoneText}} Asparges svøbt i skinke og bearnaise

Tip

Spis lunkt rustikt lyst brød til.

Opskriften er udviklet af