Asparges med trøffelmayo (Kirsten Skaarup)

Sådan gør du

  • 1 Skræl aspargesene og læg dem i kogende vand tilsat et drys sukker 2-3 minutter afhængig af tykkelsen. Afdryp dem og overhæld dem straks med koldt vand. Afkøl dem.
  • 2 Rør mayonnaisen med lidt fløde og smag til med trøffelolie. Start med et par dråber og smag til – også med citronsaft, salt og peber. Trøffelsmagen skal endelig ikke være for dominerende.
  • 3 Del aspargesene i fire portioner og bind en stængel purløg omkring. Servér de fire portioner på fire tallerkener. Læg mayonnaisen i fire små skåle – eller i fire skeer, som lægges på tallerkenen sammen med aspargesene. Drys mayonnaisen med estragon eller purløg.
  • {{recipeDoneText}} Asparges med trøffelmayo (Kirsten Skaarup)

Tip

Opskriften er venligst stillet til rådighed for Dansk Vegetarforening af Kirsten Skaarup (kodfrifredag.dk).

Opskriften er udviklet af