Asparges med nye kartofler, smørsauce og frisk timian

Sådan gør du

  • 1 Smelt halvdelen af smørmængden på en varm stegepande. 
  • 2 Steg de hvide og grønne asparges herpå. Husk at skrælle de hvide asparges og skær bunden af de grønne. Du skal skære ca. 2 cm. af bunden af de grønne asparges, eller hvor de naturligt knækker. 
  • 3 Krydr med salt. 
  • 4 Tilsæt frisk timian på stegepanden. 
  • 5 Tilsæt citronsaft - og skal. 
  • 6 Kom kartofler på panden. Kartoflerne skal være forkogte. Har du ikke nogle i køleskabet fra dagen før, skal du koge dem i letsaltet vand i ca. 12 minutter, eller til de er kogt helt igennem. 
  • 7 Tilsæt den resterende del af smørret samt æblemost. Lad det få et hurtigt opkog på panden. 
  • 8 Servér nu de færdigstegte asparges og kartofler på en tallerken. Afslut med smørsaucen, timian, salt og peber. 
  • {{recipeDoneText}} Asparges med nye kartofler, smørsauce og frisk timian

Opskriften er udviklet af