Asiatiske spareribs med grillet grønt

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Læg kødskiverne på en bageplade med bagepapir.
  • 2 Stil pladen i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter, hæld afsmeltet fedt fra.
  • 3 Kog saucen sammen i en lille gryde og vend det derefter rundt i bradepanden med kødet.
  • 4 Stil pladen tilbage i ovnen og steg ca. 30 minutter.
  • 5 Tag kødet op af saucen og læg dem på grillen over ikke for stærk varme.
  • 6 Grill spareribsene et par minutter på begge sider, vær meget opmærksom på dem da de let bliver sorte.
  • 7 Vask kinakålbladene og læg dem våde på grillen et minut til de lige akkurat er let bløde.
  • 8 Del hvert blad i to og vikl dem omkring hvert stykke kød, hæft med tandstik og læg dem på et fad.
  • 9 Kom rengjorte forårsløg, halve peberfrugter uden kerner og asparges på grillen og grill dem til de er møre.
  • 10 Pil skindet af peberfrugterne.
  • 11 Skær grøntsagerne i passende stykker og kom dem i en skål.
  • 12 Halver chilien og fjern kernerne, skær den i små tern.
  • 13 Pisk dressingen sammen, kom chili i og vend dressingen i grøntsagerne.
  • 14 Du lægger de glødende kulbriketter ud langs grillens sider og stiller en foliebakke i bunden af grillen.
  • 15 Så lægger du kalkunbrystet over foliebakken så væden fra kødet drypper ned i foliebakken.
  • 16 Læg låget på grillen og lad kødet stå under låg ca. 45 minutter.
  • 17 Reguler varmen via grillens spjæld.
  • 18 Vend kødet et par gange undervejs i tilberedningen.
  • 19 Kalkunkød skal have en centrumstemperatur på 75 grader.
  • Så er det spisetid! Asiatiske spareribs med grillet grønt

Tip

Da honning meget nemt branker og derved får en grim smag er det vigtigt at være opmærksom på kødet under tilberedningen. Kalkunbrystet tilberedes bedst i en kuglegrill, da den fungerer lidt mere som en ovn end som en grill.

Opskriften er udviklet af