Asiatiske spareribs med grillet grønt

Asiatiske spareribs med grillet grønt

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Læg kødskiverne på en bageplade med bagepapir.
  • 2 Stil pladen i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter, hæld afsmeltet fedt fra.
  • 3 Kog saucen sammen i en lille gryde og vend det derefter rundt i bradepanden med kødet.
  • 4 Stil pladen tilbage i ovnen og steg ca. 30 minutter.
  • 5 Tag kødet op af saucen og læg dem på grillen over ikke for stærk varme.
  • 6 Grill spareribsene et par minutter på begge sider, vær meget opmærksom på dem da de let bliver sorte.
  • 7 Vask kinakålbladene og læg dem våde på grillen et minut til de lige akkurat er let bløde.
  • 8 Del hvert blad i to og vikl dem omkring hvert stykke kød, hæft med tandstik og læg dem på et fad.
  • 9 Kom rengjorte forårsløg, halve peberfrugter uden kerner og asparges på grillen og grill dem til de er møre.
  • 10 Pil skindet af peberfrugterne.
  • 11 Skær grøntsagerne i passende stykker og kom dem i en skål.
  • 12 Halver chilien og fjern kernerne, skær den i små tern.
  • 13 Pisk dressingen sammen, kom chili i og vend dressingen i grøntsagerne.
  • 14 Du lægger de glødende kulbriketter ud langs grillens sider og stiller en foliebakke i bunden af grillen.
  • 15 Så lægger du kalkunbrystet over foliebakken så væden fra kødet drypper ned i foliebakken.
  • 16 Læg låget på grillen og lad kødet stå under låg ca. 45 minutter.
  • 17 Reguler varmen via grillens spjæld.
  • 18 Vend kødet et par gange undervejs i tilberedningen.
  • 19 Kalkunkød skal have en centrumstemperatur på 75 grader.
  • {{recipeDoneText}} Asiatiske spareribs med grillet grønt

Tip

Da honning meget nemt branker og derved får en grim smag er det vigtigt at være opmærksom på kødet under tilberedningen. Kalkunbrystet tilberedes bedst i en kuglegrill, da den fungerer lidt mere som en ovn end som en grill.

Opskriften er udviklet af