Asiatisk svinekam m/kokosris og sojastegte rodfrugter

Sådan gør du

  • 1 Flæk chili, fjern kernerne og skær den i små tern.
  • 2 Bland chili, hvidløg og olie sammen.
  • 3 Pensl sværen med marinaden.
  • 4 Drys med salt og peber.
  • 5 Læg svinekammen på en rist over en bradepande evt. med vand i.
  • 6 Sørg for at svinekammen ligger så lige som muligt ved at lægge sammenkrøllet staniol under stegen for at få sværen til at ligge helt vandret.
  • 7 Steg den i ovnen ved 170 grader (kødets centrumtemperatur = 65 grader).
  • 8 Lad stegen hvile i 20 minutter uden at være dækket til.
  • 9 Kom ris, vand, koksmælk og salt i en gryde og bring det i kog.
  • 10 Lad risene koge i 10 minutter og trække i 10 minutter.
  • 11 Rodfrugterne skæres i tynde strimler.
  • 12 Varm olien på panden og rist rodfrugterne nogle minutter.
  • 13 Sojasaucen tilsættes og rodfrugterne vendes i saucen.
  • 14 Fjern dem fra varmen inden de er helt møre.
  • 15 Drys rodfrugterne med koriander.
  • {{recipeDoneText}} Asiatisk svinekam m/kokosris og sojastegte rodfrugter

Opskriften er udviklet af