Arme riddere med laks og lynsyltet fennikel

Arme riddere med laks og lynsyltet fennikel

Herlig morgenmad, som nydes bedst i sengen på en søndag. Arme riddere kan spises med diverse tilbehør, her med en skive laks og fennikel.  

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skær fennikel i tynde skiver. Brug eventuelt et mandolinjern.
  • 2 Overhæld fennikelskiverne med kogende vand, eddike og lidt salt. Sæt til side indtil servering.
  • 3 Rør æg, mælk, hakket dild og salt sammen i en skål.
  • 4 Vend brødet heri og lad det suge æggemassen.
  • 5 Smelt smørret på en pande og sprødsteg brødet herpå.
  • 6 Hæld lagen fra fenniklen.
  • 7 Lad brødet afkøle og anret med laks, fennikel, skyr og dild.
  • {{recipeDoneText}} Arme riddere med laks og lynsyltet fennikel

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier