Appelsinsalat med rødløg, granatæble og oliven

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 1 g.
  • Kulhydrater 11 g.
  • Fedt 1 g.
  • Energifor./ pers 110 kcal
  • Fedtenergi 19 %

Sådan gør du

  • 1

    Skær bund og top af appelsinerne. Skær nu, oppefra og ned skallen af, inklusiv det hvide. Skær nu appelsinerne i skiver.

  • 2

    Anretning af appelsiner

    Anret dem på et stort fad, eller portionsvist på små tallerkner. 

  • 3

    Massér granatæblet. Del det på tværs. Stil en skål med en sigte over, og vend nu ’vrangen’ ud på granatæblet over sigten. Pil kernerne ud. Fjern alle de hvide membraner.

  • 4

    Og anret kernerne på appelsinskiverne. 

  • 5

    Skær rødlig i ringe og anret dem over salaten.

  • 6

    Anret oliven øverst med topskud af basilikum.

  • {{recipeDoneText}} Appelsinsalat med rødløg, granatæble og oliven

Tip

Når man gør et granatæble i stand, får man den skønneste saft, der er ikke andet at sige til det end: drik det! Og nyd. Salaten har marokkanske rødder og nydes som tilbehør til kødretter, der matcher smagen her.

Opskriften er udviklet af