Appelsinsalat med ricottacreme og marcipanchips

Sådan gør du

  • 1

    Marcipanchips:

    Marcipanrullen skæres i 12 lige tynde skiver og fordeles på en bradepande med bagepapir.
  • 2 Marcipanen pensles med letpisket æg og kokosmel drysses over.
  • 3 Chipsen bages gyldne ved 200 º i ca. 10 min.
  • 4

    Tages ud og afkøles.

  • 5

    Ricottacreme:

    Æggeblommer og sukker piskes sammen.
  • 6 Ricottaosten kommes i og piskes jævn.
  • 7 Æggehviderne piskes stive og vendes med ricottacremen.
  • 8

    Salaten:

    Appelsinerne skæres i tynde både uden hvide hinder.
  • 9

    Anretning:

    Appelsinsalaten anrettes i dessertskåle med creme og marcipanchips.
  • {{recipeDoneText}} Appelsinsalat med ricottacreme og marcipanchips

Opskriften er udviklet af