Appelsinsalat med fennikel og granatæble

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Pil eller skær med en skarp kniv skrællen af appelsinen.
  • 2 Halvér appelsinerne og skær dem i skiver.
  • 3 Halvér fenniklen og skær stokken i bunden af.
  • 4 Snit fenniklen i tynde skiver.
  • 5 Halvér granatæblet og bank med en træske på ydersiden, så kernerne løsner sig.
  • 6 Bland appelsin, fennikel og granatæblekerner med citronsaft, olivenolie, radicchio og rucola.
  • 7 Salaten krydres med friskkværnet peber.
  • 8 Servér salaten som tilbehør til fx andesteg eller andet stegt fjerkræ.
  • Så er det spisetid! Appelsinsalat med fennikel og granatæble

Tip

Salaten er også god til madpakken pakket i en boks og serveret sammen med fx en god rugbrødssandwich med kylling og sprødt grønt.

Opskriften er udviklet af