Appelsiner med ahornsirup og Cointreau

Sådan gør du

  • 1 Skær nogle strimler af det yderste af skrællen på en af appelsinerne og blanchér dem i kogende vand 1-2 min.
  • 2 Stil dem til side.
  • 3 Fjern skind og hinder fra appelsinerne.
  • 4 Skær dem i tykke skiver og læg dem sammen igen.
  • 5 Læg dem på 4 dobbelte stykker smurt alufolie.
  • 6 Fold folien omkring appelsinerne så der dannes en åben pakke.
  • 7 Bland ahornsirup, Cointreau og evt. saften fra appelsinerne og hæld denne blanding på.
  • 8 Kom lidt smør i hver pakke og luk dem. Varm grillen op hvis dette ikke er gjort i forvejen.
  • 9 Grill appelsinpakkerne over direkte varme 10-12 min. Servér dem straks med creme fraiche og appelsinstrimler.
  • 10
  • {{recipeDoneText}} Appelsiner med ahornsirup og Cointreau

Opskriften er udviklet af