Antipasti – grillet aubergine, squash og grønne asparges

Antipasti – grillet aubergine, squash og grønne asparges

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 1 g.
  • Kulhydrater 4 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 63 kcal
  • Fedtenergi 59 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Vrik asparges, og der, hvor de naturligt knækker, lad dem knække og skær rodenden til.

  • 2

    Skær squash i skiver. 

  • 3

    Skær aubergine i skiver. 

  • 4

    Læg grøntsagerne i en skål med olivenolie, salt og peber.

  • 5

    Grill på grillpande indendørs eller udendørs på grillen der, først aubergine, så squash og asparges. 

  • 6

    Læg det grillede til afkøling på fedtsugende papir og drys med tørret timian.

  • {{recipeDoneText}} Antipasti – grillet aubergine, squash og grønne asparges

Tip

Alternativ til tørret timian: tørret rosmarin eller tørret oregano. Disse grillede grøntsager fungerer både som antipasti, altså en lille forret, eller som tilbehør til magert kød, fisk eller grøntsager. Som dele af salat eller sandwich.

Opskriften er udviklet af