Sådan gør du

  • 1 Kagen indeholder næsten ingen fedt - kun 1%.
  • 2 Den skal bages i en springform med hul i midten, ellers vil siderne på kagen blive tørre, før den er bagt færdig indeni. Opvarm ovnen til 200o.
  • 3 Bland mel og flormelis i en skål.
  • 4 Kom æggehvider, vanilesukker og mandelessens i en anden skål.
  • 5 Brug en el-håndmixer og pisk æggehviderne meget stive.
  • 6 Pisk sukkeret i hviderne, 1 spsk ad gangen, og bland mel og flormelis i lidt efter lidt.
  • 7 Hæld dejen i en smurt springform med hul i midten.
  • 8 Kør en kniv igennem for at fjerne lufthuller.
  • 9 Bag kagen midt i ovnen 20-25 min., indtil midten er fast, men alligevel springer tilbage ved berøring.
  • 10 Vend kagen ud med oversiden nedad og lad den afkøle på en rist.
  • 11 Bland flormelis med appelsinsaft og pynt kagen med glasuren.
  • 12

    Anretning:

    Skær frugten i terninger iog anret den i midten lige før servering.
  • {{recipeDoneText}} Angel food cake

Opskriften er udviklet af