Andesteg
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 12 g.
  • Kulhydrater 8 g.
  • Fedt 18 g.
  • Energifor./ pers 473 kcal
  • Fedtenergi 67 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Tø af anden op i køleskab i 2 døgn. Tag posen med indvolde og hals ud, tag tingene ud af posen og læg det i en gryde, stil det på køl, til du skal lave saucen.

  • 2

    Rens anden indvendig for eventuelle rester af indmad. Dup den tør indvendigt og udvendigt. Gnid den med salt.

  • 3

    Skær æbler og løg i tern. Fyld anden med svesker, æbler og løg. Bind evt. lårene sammen med en bomuldssnor. Læg anden i et ovnfast fad, med brystsiden opad. 

  • 4

    Stil fadet i en kold ovn og stil nu temperaturen på 150 grader. Anden skal stege i 3 timer. Først en time med brystsiden opad, så vendes anden og steger en time, og anden vendes igen med brystsiden opad og steger færdig den sidste time. 

  • 5

    Partér anden og læg den i et ovnfast fad og stil den i 200 grader varm ovn, lige umiddelbart inden servering, i ca. 12 minutter.

  • {{recipeDoneText}} Andesteg

Opskriften er udviklet af