Sådan gør du

  • 1 Skær kødet i strimler eller mindre stykker.
  • 2 Hæld 1½ dl kogende vand over bulguren og lad det stå til væsken er opsuget.
  • 3 Rør den løs med en gaffel.
  • 4 Skær chilien igennem på langs og fjern kerner og mellemvægge.
  • 5 Skær chilien i små tern.
  • 6 Skær forårsløg i tynde skiver og snackpeber i strimler.
  • 7 Pil grape og skær den i små tern.
  • 8 Vend chili, snackpeber, grape, knust hvidløg, rosiner, olie og 1 spsk limesaft i.
  • 9 Smag til med salt og peber.
  • 10 Vend kødet i.
  • 11 Vend korianderblade i.
  • 12 Anret evt. salaten i salatblade og giv limebåde til.
  • {{recipeDoneText}} Andesalat med bulgur

Tip

Couscous eller kogte ris kan bruges i salaten i stedet for bulgur. Vælg gerne fuldkornsprodukter. Mængden af kød kan være højere eller lavere. En rest andebryst i tynde skiver er også velegnet til retten. Vælg grøntsager efter sæson og smag. Salaten uden kød kan også serveres til grillet and eller til stegte andebryster eller -lår.

Opskriften er udviklet af