Andebryst - Pekingstyle med mandarinpandekager

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Mel, salt og sukker blandes i en skål.
  • 2 Hæld det kogende vand over, og rør det hurtigt sammen til en dej.
  • 3 Når der et tilpas afkølet, hældes den ud på et melet bord.
  • 4 Ælt godt med hænderne, til den bliver smidig.
  • 5 Lad dejen hvile i 30 min. Del dejen i små portioner på ca. 15 g.
  • 6 Ca. 1 spsk. med top) og rul dem ud så tyndt som muligt.
  • 7 Læg pandekagerne sammen 2 og 2, pensles den side der vender indad med sesamolie.
  • 8 Varm en stegepande med lidt olie, (Ikke sesamolie).
  • 9 Steg pandekagerne et par minutter på hver side.
  • 10 De er færdige når de vil ”puffe” op.
  • 11 Pandekagerne lægges på en tallerken som dækkes med folie og varmes forsigtigt i mikroovn eller almindelig ovn inden serveringen.
  • 12 Snit fedtsiden på andebrystet og brun begge sider.
  • 13 Begynd med fedtsiden så behøves ikke yderligere fedtstof.
  • 14 Bland 1 spsk. Hoi Sin Sauce med honning og glaser når der er brunet.
  • 15 Steg derefter færdig i ovnen.
  • 16 Skær agurken i 5 cm. stave og fjern kærnerne, skyl og snit forårsløgene.
  • 17
  • {{recipeDoneText}} Andebryst - Pekingstyle med mandarinpandekager

Tip

Server dem sammen med tynde skiver andebryst, pandekager og Hoi Sin Sauce.

Opskriften er udviklet af