Andebryst med timianæbler

Sådan gør du

  • 1 Kog kartoflerne.
  • 2 Rids evt. skindet på andebrystet med en skarp kniv.
  • 3 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 4 Krydr med salt og peber.
  • 5 Varm en pande op ved god varme.
  • 6 Læg andebrystet på panden med skindsiden nedad.
  • 7 Steg til skindet er sprødt ca. 10 minutter.
  • 8 Vend og steg kødet ca. 10 minutter.
  • 9 Læg kødet på et fad. Hæld fedtet af panden på nær 1 spsk.
  • 10 Rist æbler skåret i både i fedtet nogle få minutter, dryp med eddike og smag til med salt og peber.
  • 11 Tilsæt timian.
  • 12 Kog broccolien.
  • {{recipeDoneText}} Andebryst med timianæbler

Opskriften er udviklet af