Andebryst med spicy marinade

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 185 grader
  • 2 Rids fedtet på andekødet i tern med en skarp kniv, og steg andekødet på en tør pande i 3-4 min. til det er gyldenbrunt – start med fedtsiden.ognbsp;
  • 3 Rør en marinade af saft og revet limeskal, soja, chili, sukker og salt.ognbsp;
  • 4 Læg det stegte andekød i et ildfast fad sammen med pastinakker og hæld marinaden over kødet.ognbsp;
  • 5 Sæt fadet i ovnen i 18-20 min. til kødet er gennemstegt.ognbsp;
  • 6 Lad kødet hvile i 10 min., inden det skæres i skiver
  • 7 Mens kødet er i ovnen skrælles appelsinerne
  • 8 De halveres, skæres i skiver og blandes med gulerødder, rucola, rødløg, olivenolie, salt, peber og basilikumblade
  • 9 Anret skiver af andekødet med pastinak og appelsinsalat på fade eller tallerkner og servér med kogte kartofler eller ris.ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Andebryst med spicy marinade

Tip

Hvis der er rester af andekødet, smager det skønt dagen efter skåret i skiver og blandet med en sprød grøntsagssalat.

Opskriften er udviklet af