Andebryst med salat a la Waldorf

Sådan gør du

  • 1 Rids evt. skindsiden af andebrystet med en skarp kniv.
  • 2 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 3 Krydr med salt og peber.
  • 4 Varm en pande op ved god varme.
  • 5 Læg andebrystet på panden med skindsiden nedad.
  • 6 Steg til skindet er sprødt ca. 10 minutter.
  • 7 Vend og steg kødet ca. 10 minutter.
  • 8 Skær bladselleri i tynde skiver – gem lidt af toppen til pynt.
  • 9 Skær æblet i tern.
  • 10 Halvér vindruer og fjern evt. kernerne.
  • 11 Rør fraiche med mayonnaise og smag til med evt. citronsaft, salt og peber.
  • 12 Vend blegselleri, æbler og vindruer i blandingen.
  • 13 Drys med grofthakkede valnødder og pynt med top fra bladselleri.
  • {{recipeDoneText}} Andebryst med salat a la Waldorf

Opskriften er udviklet af