Andebryst med honningglaserede majs

Sådan gør du

  • 1 Rids skindet på andebrysterne i tern. Fjern senen på undersiden.
  • 2 Kog kartoflen meget mør og pres den gennem en grov sigte.
  • 3 Kog 200 g majs helt møre i vand, gem de sidste 100 g.
  • 4 Blend de møre majs med fløden og 1 spsk smør, og vend det med kartoffelpuréen.
  • 5 Steg brysterne – uden fedtstof på panden – ved lav varme i ca. 8-10 min. på skindsiden til de er gyldne og sprøde.
  • 6 Steg de resterende løse majs i det sidste smør til de er let gyldne og kom honningen på panden.
  • 7 Lad det bruse op, kom vandet ved og kog ind, så det glaserer omkring majsene.
  • 8 Smag til med salt og peber.
  • 9 Vend brysterne og giv dem 2 min. på den anden side.
  • 10 Lad dem trække i 5 min. til majsene er færdige.
  • 11 Skær andebrysterne i skiver og anret med puré og glaserede majs.
  • {{recipeDoneText}} Andebryst med honningglaserede majs

Opskriften er udviklet af