Andebryst med honning- og soja sauce

Sådan gør du

  • 1 Rids skindet på andebrysterne i tern.
  • 2 Steg andebrysterne på skindsiden ved jævn varme i 10 min til skindet er gyldentbrunt og sprødt og fedtet smeltet fra.
  • 3 Vend andebrysterne og steg dem 10 minutter på den anden side.
  • 4 Krydr med salt og peber.
  • 5 Pak andebrysterne ind i staniol og lad dem trække mens auberginerne steger.
  • 6 Skær auberginerne i både og steg dem i andefedtet på panden til de er gyldentbrune og møre.
  • 7 Krydr med salt og peber og dryp med citronsaft.
  • 8 Sauce: Kog andefond op og smag til med honning og sojasauce.
  • 9 Læg auberginerne i et fad og drys med purløg.
  • 10 Skær andebrysterne i tynde skiver og server med med auberginerne, sauce og godt brød eller kogte kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Andebryst med honning- og soja sauce

Opskriften er udviklet af