Andebryst med asiatisk tilbehør

Andebryst med dampede grøntsager og nudler med jordnøddesauce.

Sådan gør du

  • 1

    Krydr andebrysterne med salt og peber og kom olie på en pande. Læg andebrysterne med skindet nedad og tænd for varmen. Steg i cirka 15 minutter på skindsiden og 5 minutter med kødsiden nedad. Sæt to gryder med vand over. En til nudler. En til grøntsager. Skræl og skær gulerødder i mindre stykker. Kog møre i vandet i 3-4 minutter. Tag op. Skær forårsløg i mindre stykker og kog møre i 1 minut. Tag op. Kog nudler efter anvisning. Rør saucen sammen og smag til efter din smag. Ingefæren skal helst være friskrevet. Server anden til nudler, grøntsager og sauce. Pynt med koriander.

  • {{recipeDoneText}} Andebryst med asiatisk tilbehør

Opskriften er udviklet af