Andebryst med æble og kanel

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader.  
  • 2 Rids andebrysterne i tern på skindsiden, og brun dem på panden, til de er sprøde.
  • 3 Skær æblerne i både og løgene i ringe.
  • 4 Tag andebrysterne af panden, og brun løg og æbler hver for sig i andefedtet. Blandes sammen og drysses med salt og peber.  
  • 5 Læg æbler og løg i bunden af et ildfast fad, læg andebrysterne ovenpå. Drys med kanel, salt og peber. 
  • 6 Steg anden i ovnen, til den er gennemstegt, ca. 15 minutter. 
  • 7 Tag anden ud, og lad den trække i 10 minutter.
  • 8 Anret tallerkenen med løg og æbler, og læg derefter skiver af andebryst ovenpå. Pynt evt. med oregano.  
  • 9 Kilde: Krydderiet 4, 2005
  • {{recipeDoneText}} Andebryst med æble og kanel

Opskriften er udviklet af