Sådan gør du

  • 1 Pres hvidløget og rør ingredienserne til marinaden sammen.
  • 2 Fjern skind og fedt fra andebrystet i ét stykke.
  • 3 Skær brystkødet i strimler.
  • 4 Marinér strimlerne i mindst et par timer.
  • 5 Læg det afskårne skindstykke i en kold wok og skru langsomt op for varmen, så fedtet smelter fra. Tag skindet op og skru ned for varmen.
  • 6 Lynsteg det marinerede kød i andefedtet, til det er svagt rosa.
  • 7 Tag kødet op og lynsteg wokblandingen i ca. 5 min. Tilsæt kød, marinade og bouillon og varm retten igennem.
  • 8 Jævn evt. med Maizena udrørt i lidt vand eller med lys sovsejævner.
  • {{recipeDoneText}} Andebryst i wok

Tip

Anretning

Servér med Coop jasminris.

Opskriften er udviklet af