Andebryst i Teriyakisauce – med kokosrisotto

Sådan gør du

  • 1 Svampene skæres i mindre stykker.
  • 2 Svitses på en tør pande, tages op og stilles til side,
  • 3 Skindet trækkes af andebrysterne og gemmes.
  • 4 Kødet skæres i 1 cm tykke skiver.
  • 5 Skindet steges på en pande, indtil 1 spsk fedt er smeltet fra.
  • 6 Skindet tages op og smides væk.
  • 7 Kødet brunes og gennemsteges i andefedtet på panden ved høj varme i ca. 4 min.
  • 8 Teriyakisaucen hældes på og gennemvarmes, før panden tages fra varmen.
  • 9 Svampene vendes med kødet.
  • 10 Løg og ris svitses i olie i en gryde.
  • 11 Halvdelen af kokosmælken hældes på risen og koges ind under omrøring.
  • 12 Resten af kokosmælken hældes på og koges ind.
  • 13 Hønsebouillonen tilsættes lidt efter lidt under omrøring.
  • 14

    Risottoen er færdig, når risene har optaget væsken og er cremet og fin efter ca. 20 min.

  • 15 Risottoen smages til med lime, salt og peber og serveres straks.
  • {{recipeDoneText}} Andebryst i Teriyakisauce – med kokosrisotto

Opskriften er udviklet af