Andebryst i grøn karrysauce

Sådan gør du

  • 1 Skræl kartoflen, mangoen og ingefæren.
  • 2 Skær kartoflen i små terninger, mangofrugtkødet fri fra stenen og i mindre stykker, ingefær i tråde og den rensede peberfrugt i strimler.
  • 3 Træk eller skær skindet fra andebrystet.
  • 4 Skær skindet i små terninger og kødet i tynde skiver.
  • 5 Opvarm en wok med lidt olie og steg skindet til det er sprødt.
  • 6 Læg det på fedtsugende papir.
  • 7 Tør wokken af og varm den op igen.
  • 8 Lynsteg kødet 3 minutter i resten af olien.
  • 9 Varm wokken op og rør karrypasta, bouillon og kokosmælk sammen i wokken. Tilsæt kaffir limeblade, fiskesauce og kartofler.
  • 10 Lad det simre under låg i ca. 10 minutter.
  • 11 Kom kødet i med resten af ingredienserne og kog det igennem.
  • 12

    Servering:

    Pynt med basilikum-, korianderblade og det sprødstegte skind.
  • 13 Tilbehør: Ris. 
  • {{recipeDoneText}} Andebryst i grøn karrysauce

Opskriften er udviklet af