Sådan gør du

  • 1 Klargøring af anden: Tag posen med indmad indeni anden ud og gem den til saucen.
  • 2 Skær de yderste 2 led af vingerne og gem også dem til sovsen.
  • 3 Tør anden grundigt indvendig med køkkenrulle.
  • 4 Bland de tørrede frugter med revet appelsinskal og valnødder.
  • 5 Fyld anden med frugterne.
  • 6 Skub gumpen ind i anden og fold skindet udover og fastgør det med kødnåle.
  • 7 Gnid anden grundigt ind i salt.
  • 8 Tænd for briketterne.
  • 9 Når briketterne er varme lægges de ud i siderne af grillen.
  • 10 Læg en drypbakke midt i grillen og kom 2 dl vand i bakken.
  • 11 Læg anden på grillristen og læg låget over.
  • 12 Check om anden er færdig, ved at stikke en kødnål i låret.
  • 13 Hvis saften er klar er anden færdig, hvis saften er rød skal anden stege længere.
  • 14 Har du et stegetermometer skal det vise 75 grader inde ved låret.
  • 15 Lad anden trække på skærebrædtet i 20 min, inden den skæres ud.
  • {{recipeDoneText}} And stegt i kuglegrill

Opskriften er udviklet af