Amerikanske pandekager med bærkompot

Amerikanske pandekager med bærkompot

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi pr. stk. 502 Kj
  • Energi pr. stk. 120 Kcal
  • Protein 9 %
  • Kulhydrat 75 %
  • Fedt 16 %

Sådan gør du

  • 1

    Pandekager

    Bland mel, sukker, citronskal, salt og bagepulver sammen i en skål. Tilsæt mælk og æg, og rør indtil dejen bliver glat.

     

  • 2

    Smelt lidt smør på en blinis-pande eller en almindelig stegepande, og sæt klatter af dej på den varme pande. Beregn ca. 1½ spsk pr. pandekage.

  • 3

    Steg pandekagerne ca. 2 min. på hver side, til de er gyldne og gennembagte.

     

  • 4

    Bærkompot

    Kom de frosne skovbær i en gryde med rørsukker og vaniljestang, kog dem langsomt op, og lad dem småkoge i ca. 15 min. til kompotten har marmelade-konsistens.

     

  • 5

    Anretning

    Servér pandekagerne lune med bærkompot og ahornsirup.

    Hvis pandekagerne ikke skal spises direkte fra panden, kan de kommes i et ovnfast fad, dækkes med stanniol og holdes lune i en 100 grader varm ovn.

  • {{recipeDoneText}} Amerikanske pandekager med bærkompot

Tip

Spis amerikanske pandekager til morgenmad i weekenden, sammen med yoghurt, god mysli og masser af frisk frugt.

Opskriften giver ca. 12 stk.

Opskriften er udviklet af