Amerikanske pandekager med bær

Søde sager over bål. I november må vi ty til supermarkedets frosne eller friske bær, er du i skoven tidligere på året, kan du gå på opdagelse i naturen efter årstidens bær og bruge dem i de lækre, luftige, amerikanske pandekager.

Sådan gør du

  • 1 Rør pandekagedejen hjemmefra og tag den med i en skål, eller pak ægget godt ind og tag æg, skål, smør, mælk, mel, bagepulver, sukker og salt med dig.
  • 2 Slå ægget ud i en skål og rør det sammen med mælk.
  • 3 Rør bagepulver, sukker, salt og mel i.
  • 4 Sæt en pande over bålet og smelt smørret.
  • 5 Sæt små klatter af dej på panden og for del de friske eller frosne, kogte bær på dem, så de suger ned i dejen.
  • 6 Vend pandekagerne og bag dem færdige på den anden side.
  • 7 Spis pandekagerne med marmelade, sukker eller en frugtsalat af friske bær.
  • {{recipeDoneText}} Amerikanske pandekager med bær

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier