Amerikanske kærnemælkspandekager

Sådan gør du

  • 1 Bland mel, sukker, bagepulver og salt i en skål.
  • 2 Pisk olie, kærnemælk, mælk og æg med en gaffel.
  • 3 Bland indholdet af de to skåle og rør indtil dejen er jævn.
  • 4 Varm en pande op, til den er jævnt varm.
  • 5 Kom lidt smør på og hæld lidt dej på.
  • 6 De bør være tykkere og mere svampede end almindelige pandekager.
  • 7 Der vil komme en masse små bobler.
  • 8 Når overfladen er fyldt med bobler, vendes pandekagen med en paletkniv.
  • 9 Pandekagen skal være gylden på overfladen.
  • 10 Hvis den er mørk, er varmen for høj, er den lys, så skru lidt op for varmen.
  • 11 Bananpandekager: Straks efter at dejen er hældt på panden tilsættes 4-5 skiver banan.
  • 12 Pandekager med bær: Rør 150-200 g friske eller frosne bær i dejen og steg dem som de andre.
  • 13 Ingefærpandekager: Tilsæt 1 tsk ingefær til melblandingen og pisk 1 dl mørk sirup i æg-, olie- og mælkeblandingen.
  • {{recipeDoneText}} Amerikanske kærnemælkspandekager

Opskriften er udviklet af