Amagermad med hummus og gulerødder, voksen

Uhmm, en amagermad. Det både mætter og smager!

Sådan gør du

  • 1 Skæl gulerødder og riv dem på den grove side af rivejernet
  • 2 Smør rugbrød med sennep
  • 3 Kom hummus på og derpå revne gulerødder
  • 4 Læg fuldkornsbrødet på som top
  • 5

    Hjemmelavet hummus:

    Hæld kikærterne i en stor skål og hæld rigeligt koldt vand over
  • 6 Sæt kikærterne i køleskabet i minimum 12 timer
  • 7 Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem i en si
  • 8 Hæld kikærterne i en gryde, hæld vand på så det dækker og kog kikærterne til de er møre, cirka en time
  • 9 Hæld de møre kikærter i en blender
  • 10 Skæl ingefær og hak den fint
  • 11 Skyl chili og hak den fint
  • 12 Pil hvidløg og hak det
  • 13 Tilsæt hvidløg, ingefær, chili og spidskommen til kikærterne
  • 14 Blend til du får en ensartet masse
  • 15 Smag til med citronsaft, rapsolie og salt og peber
  • {{recipeDoneText}} Amagermad med hummus og gulerødder, voksen

Opskriften er udviklet af