Amagermad med frikadeller

Sådan gør du

  • 1 Amagermad: Smør brødet med fedtstof.
  • 2 Varm evt. frikadeller og rødkål.ognbsp;Frikadeller: Rør kød med salt, peber, æg og revet løg. Tilsæt mel og mælk.
  • 3 Varm olie på en pande ved god varme.
  • 4 Form farsen til 14 frikadeller med en spiseske.
  • 5 Brun frikadellerne ca. 2 minutter på hver side.
  • 6 Skru ned til middel varme.
  • 7 Vend – og steg frikadellerne i ca. 4 minutter på hver side, til de er gennemstegte.ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Amagermad med frikadeller

Tip

Frikadeller kan fryses eller gemmes i køleskab til senere brug.
Erstat evt. de hjemmelavede frikadeller med færdigkøbte frikadeller. De valgte frikadeller svarer til max 10 gam fedt pr. 100 gram.
Fedtstof på brødet kan udelades!

Opskriften er udviklet af