Agurkesuppe med rejer
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 4 g.
  • Kulhydrater 7 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 364 kcal
  • Fedtenergi 31 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Lav bouillonen og lad den afkøle.

  • 2

    Del agurkerne på langs, skrab kernerne ud med en teske. Skær kødet i mindre stykker.

  • 3

    Gør forårsløg i stand og skær dem i mindre stykker.

  • 4

    Skyl og nip persille. 

  • 5

    Blend bouillon med agurk, forårsløg, skyr og cremefraiche og smag til med salt, peber og persille. Stil suppen på køl i 30 minutter.

  • 6

    Dræn og skyl rejer.

  • 7

    Anretning

    Anret suppen med rejer og servér med lunt brød.

  • {{recipeDoneText}} Agurkesuppe med rejer

Opskriften er udviklet af