Agurkesuppe med grissini

Små skåle, glas eller fine kaffekopper, én til hver, står klar på et fad eller en bakke. Her ligger også skeer parat, og de godt krydrede grissini frister i en skål. Den kolde suppe står i køleskabet og trækker smag. Først når I skal lige til at spise, hælder du suppen op og deler ud.

Sådan gør du

  • 1

    Hvis din blender ikke er så stor, deler du bare portionen op i to.

    Høvl skrællen af én agurk og gem de tynde strimler til pynt i en skål med koldt vand. Skær nu alle agurkerne i 3-4 stykker og kom dem i en blender. Tilsæt yoghurt, vand, kyllingefond og urter og blend til en jævn suppe. Smag til med salt og peber. Hæld suppen på en kande og stil den i køleskabet.

    Pisk suppen op med piskeris, lige før den skal serveres. Pynt med strimlerne.

  • {{recipeDoneText}} Agurkesuppe med grissini

Opskriften er udviklet af